Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Kis Károlyra emlékeznek

Haraszti Gábor | 2022.09.16.

A Pápai Atlétikai Club október 15-én Kis Károly emlékére versenyt szervez. Futó- és dobószámokra várják a jelentkezőket az U8-as korosztálytól egészen a felnőttekig.

Negyedik alkalommal rendezi meg az egyesület az emlékversenyt, a Pápai Sport Centrumban kicsik és nagyok, igazolt és nem igazoltak egyaránt megmérettethetik magukat. A versenyszámok között kalapácsvetés, 200, 600, 1000, valamint 3000 méteres síkfutás szerepel. A szervezők a kiírás elkészítésekor igyekeztek az igazoltak mellett a hobbiatlétáknak is versenyzési lehetőséget biztosítani, így várnak minden, versenyengedéllyel nem rendelkező futni vágyót az abszolút nyílt futamaikon 300 és 3000 méteren.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy szeptember 24-én a Pápai Sport Centrumban atlétikatalálkozót rendeznek, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Jelentkezni a papaiatletikaiclub@gmail.com e-mail címen lehet.

A PAC szeptemberben felvételt hirdetett 10-12 éves gyerekek számára, akiket várnak a kezdő kalapácsvető csoportba. Jelentkezni, érdeklődni a papaiatletikaiclub@gmail.com e-mail címen valamint a 06-70/426-8673-as telefonszámon, személyesen pedig hétfőtől péntekig 16-18 óra között a Pápai Sport Centrumban lehet.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: