A nyeretlenhez utazik a Perutz FC

130
Fotó: Haraszti Gábor

Két vereséget követően a nulla ponttal álló Tapolca otthonában tesz látogatást a Perutz FC. A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a pápaiak folytatnák jó idegenbeli sorozatukat.

Legutóbb a Tihany (0-1) és az Úrkút (0-2) ellen is csak a gól hiányzott a pápaiak játékából, akik a látottak alapján mindkét meccsen pontot érdemeltek volna. Javítani szombaton a két döntetlennel és két vereséggel 13. helyen álló Tapolca otthonában lehet.

– Bízom a jó eredményben, hat nap alatt a harmadik meccsünkre készülünk, ahol szeretnénk önbizalomnövelő sikert aratni – mondta Kun-Szabó Attila, a sárga-kékek edzője. – Gyakoroltuk az edzéseken a befejezéseket, bízom benne, hogy már most hétvégén kinyílik a gólzsák. A keret nagy része még kevés rutinnal rendelkezik és a felnőtt futballt is szokni kell, ha ezek teljesülnek, a játékosok sok örömet okoznak majd a pápai szurkolóknak.

A találkozót szeptember 17-én 16 órától rendezik, a sípot Karsai Roland fújja majd.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!