Egy győzelem, egy döntetlen

134
Fotó: Haraszti Gábor

Hazai mérkőzésekkel folytatták a pontvadászatokat a Pápai Vasas SE csapatai. Az NB I-es tekebajnokságban döntetlent értek el a pápaiak, míg az NB II-es együttes megszerezte idei első sikerét.

A Nagymizdó elleni vereség (5-3) és a Halogy SE felett aratott 5-3-as sikert követően először játszott hazai közönség előtt az NB I-es pápai csapat. Az ellenfél a két győzelemmel álló Herend volt. A találkozón Bódai Ferenc és Rieger Zsolt szállította a csapatpontokat, utóbbi 610 fás teljesítménye kifejezetten jónak mondható, a több összfáért (3332 – 3297) járó két pont is a Vasashoz került, így alakult ki a 4-4-es döntetlen.

Egyéni eredmények: Bódai Ferenc 565, Kiss Sándor 529, Szabados József 555, Nagy Lajos 537, Rieger Zsolt 610, Kovács János (Vörös Bence) 536 fa.

Ugyanezen a játéknapon javításra készült az NB II-es csapat, mely a korábbi fordulókban Szentgotthárdon és Kaposváron is alulmaradt és a folytatás sem ígérkezett könnyű feladatnak, tekintve, hogy a veretlen Lauf-B TK. látogatott a Makkai Miklós-tekecsarnokba. Sokáig úgy tűnt, a zalaegerszegiek folytatják jó szériájukat, ám a Vasas nem adta fel és Nagy Miklós valamint Molnár János pontjaival megfordította az állást, és tizenkét fával győzött, így alakult ki az 5-3-as pápai siker (3170 – 3158).

Egyéni eredmények: Magyar Ferenc 532, Szabó Zsombor 534, Kasza Gábor 532, ifj. Burján László (Agg Martin) 489, Nagy Miklós 517, Molnár János 566. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!