Őrizetben a rabló

53
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki azt a 26 éves helyi férfit, aki társával együtt kirabolta egyik ismerősét.

A nyomozás adatai szerint egy 26 éves pápai lakos a 22 éves lovászpatonai barátjával együtt 2022. szeptember 10-én este a pápai autóbusz-pályaudvaron bántalmazták egyik ismerősüket, majd amikor a sértett el akart menekülni, utána szaladtak, a földre kényszerítették, és elvették tőle a pénztárcáját, amelyből kivettek több mint ötvenezer forintot. Később a két elkövető a bukszát – a több tízezer forint nélkül – visszaadta ugyan a sértettnek, viszont cserébe azt kérték tőle, hogy az autójával vigye el őket az általuk megjelölt helyre.

A nyomozók rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt mindkét tettes ellen elfogatóparancsot adtak ki. A 26 éves elkövetőt 2022. szeptember 18-án Pápán igazoltatták a rendőrök, majd elfogták, őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták, és javaslatot tettek a letartóztatására. A férfi 22 éves társa ellen jelenleg is elfogatóparancs van érvényben.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!