Változás a 8. háziorvosi körzetben

1906
Fotó: archív

A 8. számú háziorvosi körzetben – dr. Molnár Dániel volt körzete – bizonytalan ideig szünetel a rendelés – tájékoztatta a Médiacentrumot néhány perccel ezelőtt Ujváry Hajnalka, Pápa Város Önkormányzatának Egészségügyi Alapellátási Intézete intézményvezetője.

Mint megtudtuk, a körzethez tartozó betegek a 06/70/933-5228 -as telefonszámon tudják a gyógyszereiket kérni, táppénzzel kapcsolatban jelentkezni, illetve egyéb kéréseket jelezni naponta 10.00 és 16.00 között. Ujváry Hajnalka hangsúlyozta, hogy a rendelői telefonon nem lesznek elérhetők a körzetben dolgozók.

Amennyiben oltásra jelentkeznének, vagy betegvizsgálat szükséges, azt a fenti mobiltelefonon történt egyeztetés után biztosítják, az orvosi vizsgálat a Bástya u. 11/A szám alatt, a Szent Kinga rendelőben történik.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!