Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Eb részvételt ért a debreceni siker

Haraszti Gábor | 2022.09.22.

Sikerrel kvalifikálta magát a novemberi, szófiai U20-as karate Európa-bajnokságra a Griff SE sportolója, Bóka Viktória. A fiatal karatéka Debrecenben vívta ki a jogot a kontinensviadalon való részvételre, ahova egyik esélyesként utazik.

A Hódos Imre Rendezvénycsarnok adott otthont az idei Debrecen Kupa nemzetközi kyokushin karate eseménynek, ahová Magyarország, Szlovákia, Románia és Horvátország negyvenhárom egyesülete 328 nevezést adott le. A Griff SE karatékája, Bóka Viktória két mérkőzést vívott, mindkettőt két percen belül fejezte be – mesélte Szalóki Sándor, az egyesület vezetője.

– A felkészülés során a legnagyobb hangsúlyt az erőállóképességre fektettük, emellett technikai edzések voltak. Viki mindkét ellenfele debreceni volt és nagy örömünkre mindkettőt két percen belül bírói döntéssel győzte le. Jobbára rövid ütésekkel operált, belharcban dolgozott, viszont keveset használta a lábát, erre igyekszünk odafigyelni a hat hetes felkészülés során. Tavaly Romániában harmadik lett az Eb-n, kíváncsian várom, hogy idén mire lesz képes, formája alapján akár egy első hely is összejöhet – bizakodott Szalóki Sándor, aki elmondta, október 1-jén a Pápai Sport Centrumban ünneplik az egyesület negyvenéves fennállását.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: