A Balla DSE atlétáját és edzőjét díjazták

427

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) hagyományainak megfelelően idén is megrendezte tanévnyitó ünnepségét a Magyar Sport Házában. A budapesti eseményen a Balla DSE vezetője, Szautner Mihály és az egyesület sportolója, Pente Kevin is elismerést vehetett át.

A rendezvény alkalmat teremtett arra, hogy elismeréseket, díjakat adjanak át azoknak, akik sokat tettek a fogyatékossággal élő gyermekek sportolásért, és azoknak a diákoknak, akik igazán eredményesek voltak a 2020/2021-es tanévben. A 36 díjazott diáksportoló között tanulásban, illetve értelmükben akadályozott, látás-, hallás-, mozgássérült és szervátültetett diákok egyaránt szerepeltek – írja a fodisz.hu.

A gálán Pente Kevin, a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI tanulója a 2022. évi Európai Para Ifjúsági Játékokon, távolugrásban elért első, valamint 400 méter síkfutásban elért második helyezéséért részesült elismerésben. Kevin edzője Szautner Mihály, aki a felkészítés során végzett kimagasló sportszakmai munka elismeréseként szintén a díjazottak között szerepelt.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!