Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Őszköszöntő bográcspartival

Pintér-Papp Eszter | 2022.09.24.

Már kora délután ropogott a tűz a külső-várkerti szabadidőparkban az őszi bográcsparty főzőcsapatainak bográcsai alatt, s hamarosan ínycsiklandó illatokat sodort a kellemes őszi szellő a környező házak felé, hogy jelezze, megkezdődött az Őszköszöntő Lakótelepi Nap.

Amíg a főzőcsapatok ügyeskedtek, folyamatosan érkeztek a szórakozni vágyók a város legújabb szabadidőparkjába, hogy együtt szórakozva, jó hangulatban köszöntsék az őszt.

A gyerekeket körhinta, fajátékok, légvár, mászófal, lufihajtogatás és kézműves-foglalkozások várják, igazi érdekesség a biciklis turmixbár, de sokan érdeklődnek a Pápai Csillagászati Klub sátránál is az érdekes égi jelenségek iránt. A játékos kedvű gyermekek és felnőttek a Pápai Társasjáték Klub tagjaival társasjátékozhatnak és sokan figyelik a közeli sátorban a karikatúrák születését is.

A színpadi produkciók sorát a Megafon Zenei Egyesület nyitotta őszköszöntő dallamokkal, majd a Pápai Tiboróza Örömtánccsoport tartott bemutatót. Az operett világából válogatott katonadalokat a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Dalkör, majd az Arforce1 Tánc Sport Egyesület bemutatóját láthatták az érdeklődők.

A délután folyamán színpadra lépnek még a Gráciák, a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület táncosai, majd 18.30-kor kezdődik a köszöntő és a Kertészkedjünk közösen! környezetszépítő verseny és a főzőverseny eredményhirdetése.

A nap sztárvendége, Auth Csilla 19 órakor lép színpadra, majd 20 órától 22 óráig sátorbuliban szórakozhatnak az őszköszöntő program résztvevői.

Azoknak, akik szórakoztató szombat délutáni programra vágynak, még nem késő elindulniuk, a külső-várkerti szabadidőparkban mindenki találhat neki tetsző programot.

Az Őszköszöntő Lakótelepi Nap részletes programját megtalálhatják hírportálunk Programajánló rovatában.       





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: