Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Első hazai győzelmét aratta a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.09.25.

Három nyeretlen mérkőzést követően ismét megízlelhette a győzelem ízét a Perutz FC. A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő együttes öt gólt szerezve 4-1-es sikert aratott a Gyulafirátót felett.

Perutz FC – Gyulafirátót 4-1 (2-1) Gsz.: Bognár, Varga, Erdősi, Budavári ill. Karácsony (öngól)

Perutz FC: Varga – Karácsony, Farkas B. (Pető 46.), Ruzsás (Tihanyi 81.), Erdősi (Bolla 81.), Rohály (Budavári 65.), Nagy K., Nagy B., Horváth T., Varga, Bognár (Rozman 65.). Edző: Kun-Szabó Attila. Gyulafirátót: Gyurmánczi, Balta (Magyar 71.), Vörös, Vajda (Zsámboki 29.), Beke, Balta (Gertner 46.), Marton (Vaczola 57.), Varga, Tímár, Bekker, Gulyás (Solymosi 76.). Edző: Lénárt József.

Kun-Szabó Attila csapatának ellenfele a két döntetlennel, három vereséggel utolsó előtti helyen álló Gyulafirátót volt. Az időjárás nem volt kegyes a csapatokhoz és a nézőkhöz, szakadó esőben rendezték ugyanis a találkozót, ahol már a hatodik percben megszerezte a vezetést a Pápa, Bognár lecsúszott beadása hullott a hosszúba, 1-0. Húsz perccel később megduplázta előnyét a Perutz, Nagy Krisztián centerezését Varga lőtte a léc alá, 2-0. A 37. percben megint Nagy Krisztián került a figyelem középpontjába, aki a kimozduló kapus mellett eltolta a labdát, de kisodródva a bal kapufa mellé gurított. Öt perccel a szünet előtt a semmiből egy öngóllal szépített a Gyulafirátót, mely szépen építette fel támadását, aztán a menteni igyekvő Karácsony egy beadást a saját kapujába fejelt, 2-1. A 68. percben ismét két gól lett a különbség, Budavári beívelése Vargáról Erdősi elé pattant, aki a bal felsőbe lőtt, 3-1. Tíz perccel a lefújás előtt újabb gólt szerzett a Perutz, és eldőlt a három pont sorsa, a csereként pályára lépő Budavári szépen tekert a bal felsőbe, amivel kialakult a 4-1-es végeredmény.

Kun-Szabó Attila: Tény, hogy az eredmény magabiztos győzelmet mutat, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, a hajrában még több gólt szerezhettünk volna, támadásban többet vártam. Több sérülttel, beteggel küzdöttünk a héten, örülök az első hazai sikernek és annak is, hogy a tapolcai vereséget magunk mögött tudtuk hagyni.

A pápai együttes október 1-jén Balatonfűzfőre utazik, a mérkőzés 15:30-kor kezdődik.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: