Bepótolják az elmaradt meccset

1227
Fotó: Haraszti Gábor

November 18-án zárt kapuk mögött lejátsszák az NB III-as labdarúgó bajnokság 16.fordulójából elmaradt Perutz FC – Ménfőcsanak találkozót.

Sokáig kérdéses volt a meccs megrendezése, a Győr-Moson-Sopron megyeiek keretét ugyanis alaposan megtizedelte a koronavírus-járvány. A sportszerűség jegyében a pápai együttes is beleegyezett abba, hogy a november 1-jére kiírt 90 percet egy későbbi időpontban játsszák le. Lengyel Ferenc együttese a legutóbbi játéknapon 2-2-es döntetlent ért el a THSE-Szabadkikötő otthonában, a kék-fehérek viszont nem játszottak, sőt a kupameccsükön sem tudtak kiállni. Lengyel Ferenc szerint mindegy milyen kerettel érkeznek a vendégek, mindenképp otthon kell tartani a pontokat.

– Hasonló problémákkal küzd a Ménfőcsanak, mint mi, rossz szériában vannak és a járvány is sok gondot okozott a keretnél. Nekünk talán annyi előnyünk van, hogy van egy meccs a lábunkban és két hét alatt tudtunk ötöt edzeni. Nincs más elfogadható eredmény, mint a győzelem, minden pontra nagy szükségünk van, hiszen az alsóházban két húsz- és négy 19 pontos csapat van.

A mérkőzést szerdán 15 órai kezdéssel rendezik a Perutz stadionban.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!