Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Háziversennyel indult a sakkszezon

Haraszti Gábor | 2022.09.27.

Több mint két év kihagyás után rendezte meg ismét a Szabadgyalog Sakk Egyesület évadnyitó bajnokságát, ahol kicsik és nagyok egyaránt próbára tehették tudásukat. A kupa jó alkalom volt az igazolt játékosoknak arra, hogy felkészüljenek az ősszel induló bajnoki idényre.

A Huszár Közösségi Házban svájci rendszerben bonyolították le a partikat, ahol játéktudás és korosztály alapján több csoportot alakítottak ki. Kiss Csaba, az egyesület elnöke elmondta, régi hagyományokra tekint vissza a verseny, ahol idén közel negyvenen gyűltek össze. Azokban a kategóriákban, ahol nem volt elég induló, csoportösszevonást alkalmaztak. Az idénynyitón Mezei Zsolt, Somogyi Barbara, Ádovits Enikő, Kiss Bence, Kiss Dorina, Karvas Marcell, Somogyi Diána, Cserkuti Sándor és Somogyi Ildikó első helyezést ért el, jutalmuk oklevél és tárgynyeremény lett.

Az egyesület vezetője hozzátette, novemberben indul a hétcsapatos megyei bajnokság, ahol kitűzött cél nincs, a cél a tisztes helytállás. A pápai csapat három vendégjátékossal a soraiban vág neki a szezonnak, az első ellenfél hazai környezetben a Pét lesz.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: