Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Mezős diákok Portugáliában

Pintér-Papp Eszter | 2022.09.28.

A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 7 diákja – 2 pék-cukrász, 4 lovász és 1 mezőgazdasági gépész tanuló – és Vadicsku Szabolcs szaktanár, az Erasmus programnak köszönhetően szeptember 17-én Portugáliába, Baragába utaztak – tájékoztatta a Médiacentrumot Fehér Zsófia, az iskola igazgatóhelyettese.

A diákok az első napjukat városnézéssel kezdték, a Bon Jesus hegyet és templomot nézték meg, majd Braga óvárosában kalandoztak. Rengeteg templomot, valamint gyönyörűen megalkotott kerteket, parkokat látogattak meg.

A hétfői nap a bemutatkozás napja volt, amikor a tanulók meglátogatták a leendő gyakorlati helyeiket, megismerkedhettek az ottani szaktanárokkal. A keddi nap volt az első gyakorlati nap.  A tanulók nagyon gyorsan és jól beilleszkedtek, mindannyian nagyon komoly feladatokat kapnak, melyekben igazán jól helytállnak. 

Fehér Zsófia elmondta, Vadicsku Szabolcs számára is értékes tapasztalatokat hoz ez a két hét, a kirándulások mellett lehetősége van több nemzet pedagógusaival is tapasztalatot cserélni, s ennek a későbbiekben, munkája során biztosan hasznát veszi.


  • Friss hírünk
    ZENE

    Egy életszemlélet, melyben nincs lehetetlen

    A koszovói-albán származású angol énekes-dalszerző, Dua...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: