JMSZK felújítás (Híradó 2020.11.18.)

1036

Befejezéséhez közeledik a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színházépületének felújítása. A kivitelezők az utolsó munkafolyamatokat végzik, a jövő héten pedig kezdődik a műszaki átadás-átvétel. A beruházást dr. Töreki-Vörös Ibolya önkormányzati képviselő, fenntartható fejlődésért felelős tanácsnok is megtekintette, aki hangsúlyozta, ennek az épületnek az energetikai megújítása is olyan szükségszerű volt, min a többi korszerűsített intézményé.

JMSZK felújítás (Híradó 2020.11.18.)

JMSZK felújítás (Híradó 2020.11.18.)Befejezéséhez közeledik a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színházépületének felújítása. A kivitelezők az utolsó munkafolyamatokat végzik, a jövő héten pedig kezdődik a műszaki átadás-átvétel. A beruházást dr. Töreki-Vörös Ibolya önkormányzati képviselő, fenntartható fejlődésért felelős tanácsnok is megtekintette, aki hangsúlyozta, ennek az épületnek az energetikai megújítása is olyan szükségszerű volt, min a többi korszerűsített intézményé.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, November 17, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!