Sokan rosszul értelmezik az ingyenes parkolást (Híradó, 2020.11.18.)

75

Kormány rendelete szerint november 4-től ismét ingyenessé vált a parkolás a fizetős parkolókban. Ez azonban nem jelenti a közlekedési szabályok megváltozását a behajtásra, megállásra, várakozásra vonatkozóan – figyelmeztetett már akkor is Bakó István, a városgondnokság igazgatója. Az elmúlt két hét azonban azt igazolta, vannak, akik azt hiszik, most bárhol parkolhatnak járművükkel.

Sokan rosszul értelmezik az ingyenes parkolást (Híradó, 2020.11.18.)

Sokan rosszul értelmezik az ingyenes parkolást (Híradó, 2020.11.18.)Kormány rendelete szerint november 4-től ismét ingyenessé vált a parkolás a fizetős parkolókban. Ez azonban nem jelenti a közlekedési szabályok megváltozását a behajtásra, megállásra, várakozásra vonatkozóan – figyelmeztetett már akkor is Bakó István, a városgondnokság igazgatója. Az elmúlt két hét azonban azt igazolta, vannak, akik azt hiszik, most bárhol parkolhatnak járművükkel.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, November 18, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!