Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A PELC működésébe nyerhettek bepillantást

Haraszti Gábor | 2022.09.30.

Edzők, körzetközpont-vezetők részvételével szakmai napot rendezett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A Perutz-stadion klubházában rendezett eseményre a házigazda egyesület edzői mellett Veszprém, Vas és Zala megye sportvezetői jöttek el.

A több mint harmincfős társaságot elsőként Grőber Attila, a PELC elnöke köszöntötte, majd Nagy Mihály, a PELC körzetközpont-vezetője tartott prezentációt a pápai egyesület mindennapjairól.

– A körzetközpontok közül három bázist kértek fel, hogy tartsanak egy szakmai napot, ez a programsorozat itt, Pápán indul – mesélte a megnyitó előtt Nagy Mihály. – A mai napra az a feladatunk, hogy mutassuk be a klub képzési filozófiáját, felépítését, működését. Megtisztelő, hogy az egyesületért végzett erőfeszítéseinket érdemesnek találták arra, hogy bemutathassuk a munkánkat, ami talán tanulságul szolgálhat a többi csapatnak. Fontos, hogy senki sem a sablonokra kíváncsi, hanem arra, hogy valójában nálunk napi, heti, havi szinten hogy zajlik a munka.

– Pápa fontos szerepet tölt be a kiválasztási program működtetésében illetve a Bozsik-programok rendezésében, lebonyolításában – fogalmazott Szentkirályi-Tóth Kornél, klubfejlesztési koordinátor. – Nagyon fontosnak tartom ezt a mai napot, hiszen az edzők mellett operatív-vezetők, körzetközpont-vezetők is eljöttek, a cél, hogy a kiválasztói programot elindítsuk, illetve a szakmai együttműködést elmélyítsük. Ősszel és tavasszal is három-három ilyen összejövetelt rendezünk, bízom benne, hogy ezáltal az edzők, vezetők között egy pozitív kommunikáció indul el.

Az összejövetel folytatásaként a szakemberek két bemutató edzést tekintettek meg, ahol megtapasztalhatták, hogy a pápai edzők az elméleti filozófiát hogy ültetik át a gyakorlatba. Az előadásról és a tréningekről kivétel nélkül pozitív visszajelzéseket kaptak a PELC vezetői, ami megerősítette őket abban, hogy jó irányba halad a pápai utánpótlás-képzés.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: