A várkerti kávézó építése (2020.11.18.)

160

November elején vették át a munkaterületet a kivitelezők a Zöld város I. projekt keretében, mely a Belső-Várkert és az Erzsébet liget megújítását tartalmazza. Ezzel egyidőben minden beavatkozási területen megkezdődött az építkezés. Két héttel ezelőtt a várkerti csapadékvíz-elvezető kivitelezésének kezdetét mutattuk meg, múlt héten az Erzsébet ligetben jártunk kameránkkal, most pedig a várkerti kávézó építését tekintettük meg dr. Áldozó Tamás polgármesterrel.

A várkerti kávézó építése (2020.11.18.)

A várkerti kávézó építése (2020.11.18.)November elején vették át a munkaterületet a kivitelezők a Zöld város I. projekt keretében, mely a Belső-Várkert és az Erzsébet liget megújítását tartalmazza. Ezzel egyidőben minden beavatkozási területen megkezdődött az építkezés. Két héttel ezelőtt a várkerti csapadékvíz-elvezető kivitelezésének kezdetét mutattuk meg, múlt héten az Erzsébet ligetben jártunk kameránkkal, most pedig a várkerti kávézó építését tekintettük meg dr. Áldozó Tamás polgármesterrel.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, November 18, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!