Szavazzunk a pápai fotókra! (Híradó, 2020.11.18.)

41

A Magyarország 365 elnevezésű fotópályázat célja továbbra is az, hogy magas színvonalú fotók segítségével mutassa be Magyarország természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait, mindazt, amire a pályázók büszkék a hazájukban. Október elején a zsűri elnöke, Kaiser Ottó Pápán járt és az Esterházy-kastélyban tartott előadást, a városban élő fotósoknak beszélt erről a lehetőségről. Bolla Bernadett is ott volt a tájékoztatón, s úgy döntött, beküldi képeit a pályázatra. Két fotósorozattal képviselteti magát a népes, magas színvonalú mezőnyben.

Szavazzunk a pápai fotókra! (Híradó, 2020.11.18.)

Szavazzunk a pápai fotókra! (Híradó, 2020.11.18.)A Magyarország 365 elnevezésű fotópályázat célja továbbra is az, hogy magas színvonalú fotók segítségével mutassa be Magyarország természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait, mindazt, amire a pályázók büszkék a hazájukban. Október elején a zsűri elnöke, Kaiser Ottó Pápán járt és az Esterházy-kastélyban tartott előadást, a városban élő fotósoknak beszélt erről a lehetőségről. Bolla Bernadett is ott volt a tájékoztatón, s úgy döntött, beküldi képeit a pályázatra. Két fotósorozattal képviselteti magát a népes, magas színvonalú mezőnyben.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, November 18, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!