Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kupakot gyűjtöttek a Fáy óvodások

Babos Petra | 2020.12.30.

Mint arról már korábban beszámoltunk, október elején kupakgyűjtő szívet helyeztek el a Tourinform iroda előtt a Fidelitas helyi csoportjának kezdeményezésére. A fém szív nagy népszerűségnek örvend, a mai napig 65-70 zsák telt meg a műanyag kupakokkal.

Pozsgai Réka, a Fidelitas helyi vezetője elmondta, nagy örömükre most a Fáy András lakótelepi Óvoda adott át nagy mennyiségű műanyag kupakot.

– Az intézményben az európai hulladékcsökkentési héten kezdték meg a gyűjtést, a dolgozók és óvodások szülei is gyűjtötték a kupakokat. A végeredményt nem kilóban, hanem darabszámban nézték, aminek eredménye 9.831 darab újrahasznosítható kupak lett. A gyűjtés érdekessége, hogy a kupakokat a gyerekekkel együtt számolták meg az óvónők – tudtuk meg Pozsgai Rékától, aki köszönetét fejezte ki az óvoda vezetőjének, Vargáné Kis Juditnak és mindenkinek, aki hozzájárult a gyűjtés sikeréhez.

A Fidelitas helyi vezetője kiemelte, nagyon fontos és példaértékű kezdeményezés, hogy az óvodások is hozzájárultak a nemes célhoz, mellyel a Fogyatékosok Nappali Intézményét támogatják.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.17.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: