Belső munkák az atlétikai centrum épületében (Híradó 2020.11.18.)

111

Több kilométer villanyvezetéket és kábelt, több száz köbméter aljzatbetont és több száz négyzetméter álmennyezetet építenek be a atlétikai centrum épületébe a kivitelezők. A munka jól halad, egyre több helyiségben zárhatják le a falfelületeket és végezhetik a burkolást és festést. Ezúttal a tekepályát és az emeleti helyiségeket vettük górcső alá, de megmutatjuk a külső lelátó építését is.

Belső munkák az atlétikai centrum épületében (Híradó 2020.11.18.)

Belső munkák az atlétikai centrum épületében (Híradó 2020.11.18.)Több kilométer villanyvezetéket és kábelt, több száz köbméter aljzatbetont és több száz négyzetméter álmennyezetet építenek be a atlétikai centrum épületébe a kivitelezők. A munka jól halad, egyre több helyiségben zárhatják le a falfelületeket és végezhetik a burkolást és festést. Ezúttal a tekepályát és az emeleti helyiségeket vettük górcső alá, de megmutatjuk a külső lelátó építését is.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, November 18, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!