Változás a szakrendeléseken

3743
Fotó: archív

A Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben a diabetológiai és endokrinológiai szakrendelés rendje november 18-tól a Covid-19 járványhelyzetre való tekintettel megváltozik, olvasható a kórház hivatalos Facebook-oldalán megjelent tájékoztatóban.

Ennek értelmében dr. Kiss Julianna diabetológiai és endokrinológiai szakrendelése hétfői napokon 8-16 óra között, dr. Patyi Andrea dibabetológiai szakrendelése szerdai napokon 7-13 óra között lesz elérhető sürgős esetben. A javaslat köteles gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket ezen a napokon postázzák.

A tájékoztatóból kiderül, hogy 2020. december 31-ig az előjegyzési időpontokat törlik. A betegeket arra kérik, 2021 januárjában érdeklődjenek az akkori időpontok érvényességéről. Mindazokat, akiknek 2020. november 18. és 2020. december 31. között van időpontja ezekre a szakrendelésekre, arra kérik, hogy 2021 májusától kérjenek időpontot. Ezt a feladatot átmenetileg a kartonozó látja el.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!