Idegenbe utazik a Perutz FC

280
Fotó: Haraszti Gábor

A végéhez közeledik az NB III-as labdarúgó-bajnokság idei szezonja, három fordulóval a téli pihenő előtt a Perutz FC Lipótra látogat.

Irmes Dávid és Szabó Zsolt góljával szeptember 5-e óta tartó böjt szakadt meg hét közben a Ménfőcsanak ellen, ahol a sárga-kékek egészen a 80. percig egygólos hátrányban futballoztak, Szabó a 92. percben lőtte a három pontot érő találatot.

– Örülök, hogy Zsolt győztes góllal tért vissza és annak is, hogy Dávid tartja remek formáját – mondta Lengyel Ferenc. – A meccs felvételének megtekintése és a játékosokkal történt közös kiértékelés után azt tudom mondani, hogy óriási fölényben játszottunk, a meccs összképe alapján teljesen megérdemelt volt a győzelmünk.

A pápaiak a csütörtöki edzés után átbeszélték az elmúlt fordulók történéseit.

– Egy nagyon jó hangulatú délutánt tartottunk, ami jót tett mindenkinek. Motiváltak vagyunk, nagyon készülünk a Lipót ellen, szeretnénk meglepetést okozni.

A tabellán elfoglalt helyezés és a forma alapján valóban a lipótiak számítanak valamivel esélyesebbnek, a Győr-Moson-Sopron megyeiek a csoport negyedik helyén állnak, ráadásul náluk futballozik a gólkirályi cím legfőbb várományosa, Szabó Lukas, aki 18 találattal vezeti a rangsort.

– Az elmúlt két meccsen négy pontot sikerült szerezni, most is legalább egyet szeretnénk hazahozni – vázolta a célokat a pápai tréner. – Helyzetünk nem lett könnyebb, talán csak annyival, hogy most már egy teljes hete együtt vannak a srácok, akik nagyon jól dolgoznak. A Lipót hullámzó teljesítményt nyújtott a bajnokság elején, aztán stabilabbak lettek és egyre feljebb kúsznak a tabellán. A gólkirály-jelöltjükből nem készülünk külön, mindenki tudja a dolgát, megvan a megfelelő taktikánk.

A pápaiaknál Szigeti Ákosra, Iványi Martinra és Dóczi Krisztiánra továbbra sem számíthat a pápai tréner, Nagy Tamás pedig a Ménfőcsanak ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját. A meccs november 22-én 13 órakor kezdődik a lipóti sportkomplexumban.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!