Online családi nap a Pannonia Reformata Múzeumban (Híradó 2020.11.20.)

46

Kora ősszel hirdette meg családi napját a Pannonia Reformata Múzeum. A terv az volt, hogy november 21-én egy komplex programot kínálnak a múzeumlátogatóknak mesével, játékkal és az előre meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésével. A korlátozások miatt úgy tűnt, elmarad a rendezvény, a szervezők azonban úgy döntöttek, hogy virtuálisan várják a résztvevőket.

Online családi nap a Pannonia Reformata Múzeumban (Híradó 2020.11.20.)

Online családi nap a Pannonia Reformata Múzeumban (Híradó 2020.11.20.)Kora ősszel hirdette meg családi napját a Pannonia Reformata Múzeum. A terv az volt, hogy november 21-én egy komplex programot kínálnak a múzeumlátogatóknak mesével, játékkal és az előre meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésével. A korlátozások miatt úgy tűnt, elmarad a rendezvény, a szervezők azonban úgy döntöttek, hogy virtuálisan várják a résztvevőket.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, November 20, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!