A televíziózás világnapját ünneplik november 21-én (Híradó 2020.11.20.)

150

Holnap lesz a televíziózás világnapja. Az ENSZ 1996-ban tartott világfórumán döntöttek arról, hogy minden év november 21-én a televíziós műsorkészítést helyezik előtérbe és ünneplik nemzetközi szinten. A világnap elsődleges célja, hogy ezen a napon a televíziótársaságok olyan dolgokra hívják fel a figyelmet, mint a béke, a fejlődés, az együttműködés vagy a kultúra. A világnap alkalmából kérdeztük Varga Andrást, a Pápai Médiacentrum szakmai vezetőjét a televíziózás helyzetéről.

A televíziózás világnapját ünneplik november 21-én (Híradó 2020.11.20.)

A televíziózás világnapját ünneplik november 21-én (Híradó 2020.11.20.)Holnap lesz a televíziózás világnapja. Az ENSZ 1996-ban tartott világfórumán döntöttek arról, hogy minden év november 21-én a televíziós műsorkészítést helyezik előtérbe és ünneplik nemzetközi szinten. A világnap elsődleges célja, hogy ezen a napon a televízió társaságok olyan dolgokra hívják fel a figyelmet, mint a béke, a fejlődés, az együttműködés vagy a kultúra. A világnap alkalmából kérdeztük Varga Andrást, a Pápai Médiacentrum szakmai vezetőjét a televíziózás helyzetéről.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, November 20, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!