Választottak a reformátusok (Híradó 2020.11.20.)

97

Választottak a reformátusok. A Magyarországi Református Egyházat testületek vezetik, mégpedig rendszeres időközönként, titkosan választott, lelkészekből és világiakból álló vegyes testületek. A gyülekezeteket igazgató presbitériumok választják meg hatévente az egyházmegyéjük és egyházkerületük vezető tisztségviselőit is, így történt ez idén is. A Dunántúli Református Egyházkerület püspöke egyhangú szavazással ismét Steinbach József lett.

Választottak a reformátusok (Híradó 2020.11.20.)

Választottak a reformátusok (Híradó 2020.11.20.)Választottak a reformátusok. A Magyarországi Református Egyházat testületek vezetik, mégpedig rendszeres időközönként, titkosan választott, lelkészekből és világiakból álló vegyes testületek. A gyülekezeteket igazgató presbitériumok választják meg hatévente az egyházmegyéjük és egyházkerületük vezető tisztségviselőit is, így történt ez idén is. A Dunántúli Református Egyházkerület püspöke egyhangú szavazással ismét Steinbach József lett.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, November 20, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!