A városi bölcsődékben minden a szokásos rendben működik (Híradó, 2020.11.23.)

668

A városban működő bölcsődék a lehető legkedvezőbb megoldásokon dolgoznak, hogy zökkenőmentes legyen a gyermekek felügyelete a kisgyermekes szülők számára. Ezenkívül a kisgyermeknevelők azon munkálkodnak, hogy mindeközben a gyermekek a lehető legkevesebb negatív hatását érezzék a kialakult veszélyhelyzetnek. Annak jártunk utána, hogy a legkisebbeket hogyan érinti az őszi járványhullám. A bölcsődék vezetőitől kaptunk erről információt.

A városi bölcsődékben minden a szokásos rendben működik (Híradó, 2020.11.23.)

A városi bölcsődékben minden a szokásos rendben működik (Híradó, 2020.11.23.)A városban működő bölcsődék a lehető legkedvezőbb megoldásokon dolgoznak, hogy zökkenőmentes legyen a gyermekek felügyelete a kisgyermekes szülők számára. Ezenkívül a kisgyermeknevelők azon munkálkodnak, hogy mindeközben a gyermekek a lehető legkevesebb negatív hatását érezzék a kialakult veszélyhelyzetnek. Annak jártunk utána, hogy a legkisebbeket hogyan érinti az őszi járványhullám. A bölcsődék vezetőitől kaptunk erről információt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 23, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!