Új táblák, betlehem és pályázat (Híradó, 2020.11.23.)

62

A Tapolcafői Kertbarát Kör folyamatosan dolgozik a Forrás tanösvény szépítésén és rendben tartásán. Rendszeresen összegyűjtik a szemetet, takarítják a területet, most pedig a Pápai Vízmű Zrt. segítségével újabb információs táblákat tettek ki a rendkívül népszerű kirándulóhelyre. Emellett jutott idejük a betlehem felállítására is, mely ezúttal is a játszótéren látható.

Új táblák, betlehem és pályázat (Híradó, 2020.11.23.)

Új táblák, betlehem és pályázat (Híradó, 2020.11.23.)A Tapolcafői Kertbarát Kör folyamatosan dolgozik a Forrás tanösvény szépítésén és rendben tartásán. Rendszeresen összegyűjtik a szemetet, takarítják a területet, most pedig a Pápai Vízmű Zrt. segítségével újabb információs táblákat tettek ki a rendkívül népszerű kirándulóhelyre. Emellett jutott idejük a betlehem felállítására is, mely ezúttal is a játszótéren látható.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 23, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!