Új traktor a Mezőben (Híradó 2020.11.27.)

534

Új traktor érkezett a Mezőbe. A több mint 22 millió forint értékű erőgép egy uniós pályázatnak köszönhetően került az iskolába. A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiuma diákjai egy, a nagygazdaságokban is használt, modern traktoron szerzik vezetési ismereteiket. Emellett a tangazdaságban is használni fogják a szerda este átvett mezőgazdasági gépet.

Új traktor a Mezőben (Híradó 2020.11.27.)

Új traktor a Mezőben (Híradó 2020.11.27.)Új traktor érkezett a Mezőbe. A több mint 22 millió forint értékű erőgép egy uniós pályázatnak köszönhetően került az iskolába. A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiuma diákjai egy, a nagygazdaságokban is használt, modern traktoron szerzik vezetési ismereteiket. Emellett a tangazdaságban is használni fogják a szerda este átvett mezőgazdasági gépet.

Posted by Pápa Városi Televízió on Thursday, November 26, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!