Magyar véradók napja (Híradó 2020.11.27.)

80

Ma van a magyar véradók napja. A Magyar Vöröskereszt javaslatára 1988 óta ünnepeljük november 27-én azokat, akik önkéntesen segítenek beteg embertársaiknak azáltal, hogy vért adnak. A kialakult vírushelyzet megakadályozta ugyan ünnepség tartását, de a munka nem áll meg. Folyamatosan szükség van vérre, így Szakály Mónika a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének vezetője kéri az embereket, aki tud segítsen. Ezenkívül köszönetet mondott azoknak, akik már eddig is önként nyújtották karjukat, hogy a vérellátás zökkenőmentes legyen.

Magyar véradók napja (Híradó 2020.11.27.)

Magyar véradók napja (Híradó 2020.11.27.)Ma van a magyar véradók napja. A Magyar Vöröskereszt javaslatára 1988 óta ünnepeljük november 27-én azokat, akik önkéntesen segítenek beteg embertársaiknak azáltal, hogy vért adnak. A kialakult vírushelyzet megakadályozta ugyan ünnepség tartását, de a munka nem áll meg. Folyamatosan szükség van vérre, így Szakály Mónika a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének vezetője kéri az embereket, aki tud segítsen. Ezenkívül köszönetet mondott azoknak, akik már eddig is önként nyújtották karjukat, hogy a vérellátás zökkenőmentes legyen.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, November 27, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!