Úthelyreállítások vízvezetékcsere után (Híradó 2020.11.30.)

706

Elkészült a Dózsa György utcai ivóvízvezeték-csere, az útburkolat nyomsávos, ideiglenes helyreállítása megtörtént, a teljes útpálya aszfaltozását pedig a konszolidációs idő után, jövő tavasszal végzik el – közölte híradónkkal a kivitelezést végző cég vezérigazgatója. Hasonló lesz a helyreállítás módja a volt Kilián lakótelep környéki utcákban is, ahol szintén vízműrekonstrukció zajlik.

Úthelyreállítások vízvezetékcsere után (Híradó 2020.11.30.)

Úthelyreállítások vízvezetékcsere után (Híradó 2020.11.30.)Elkészült a Dózsa György utcai ivóvízvezeték-csere, az útburkolat nyomsávos, ideiglenes helyreállítása megtörtént, a teljes útpálya aszfaltozását pedig a konszolidációs idő után, jövő tavasszal végzik el – közölte híradónkkal a kivitelezést végző cég vezérigazgatója. Hasonló lesz a helyreállítás módja a volt Kilián lakótelep környéki utcákban is, ahol szintén vízműrekonstrukció zajlik.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 30, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!