Megjelent a Tapolcafői kalendárium (Híradó 2020.11.30.)

567

Minden második évben jelenik meg a Tapolcafői kalendárium, mely igazán népszerű kiadványa a kertbarátkörnek. Az idei kalendáriumot is az eddig megszokott és bevált tematika mentén szerkesztették, sok helyi hírrel, érdekes írásokkal találkozhat az olvasó. A kiadványt a kör tagjai a következő napokban már kézbe vehetik, de meg is vásárolható a kiadvány a vezetőség tagjainál.

Megjelent a Tapolcafői kalendárium (Híradó 2020.11.30.)

Megjelent a Tapolcafői kalendárium (Híradó 2020.11.30.)Minden második évben jelenik meg a Tapolcafői kalendárium, mely igazán népszerű kiadványa a Kertbarát Körnek. Az idei kalendáriumot is az eddig megszokott és bevált tematika mentén szerkesztették, sok helyi hírrel, érdekes írásokkal találkozhat az olvasó. A kiadványt a kör tagjai a következő napokban már kézbe vehetik, de meg is vásárolható a kiadvány a vezetőség tagjainál.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 30, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!