Ma 3 pozitív esetet regisztráltak a városi óvodáknál (Híradó 2020.11.30.)

1771

Múlt héten kezdődött az óvodai dolgozók heti célzott tesztelése. A Pápai Városi Óvodák telephelyein összesen 140-en dolgoznak, közülük 113-an vetették alá magukat a gyorstesztnek. Az előző heti adatok alapján 6 dolgozót szűrtek ki, akik tünetmentesen hordozták a betegséget, ők mindannyian azonnal hazamentek. Mai nap folyamán 3 pozitív esetet regisztráltak. A szülőket ebben az esetben értesítik, akik a lehető leghamarabb mennek a gyermekükért. Az óvodák működését elsősorban belső helyettesítéssel tartják fenn.

Ma 3 pozitív esetet regisztráltak a városi óvodáknál (Híradó 2020.11.30.)

Ma 3 pozitív esetet regisztráltak a városi óvodáknál (Híradó 2020.11.30.)Múlt héten kezdődött az óvodai dolgozók heti célzott tesztelése. A Pápai Városi Óvodák telephelyein összesen 140-en dolgoznak, közülük 113-an vetették alá magukat a gyorstesztnek. Az előző heti adatok alapján 6 dolgozót szűrtek ki, akik tünetmentesen hordozták a betegséget, ők mindannyian azonnal hazamentek. Mai nap folyamán 3 pozitív esetet regisztráltak. A szülőket ebben az esetben értesítik, akik a lehető leghamarabb mennek a gyermekükért. Az óvodák működését elsősorban belső helyettesítéssel tartják fenn.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 30, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!