Segítségnyújtás a viski templom tetőjavításához (Híradó 2020.11.30.)

612

500 ezer forinttal támogatja Pápa városa az októberben viharkárt szenvedett viski református templom tetőszerkezetének helyreállítását. Az összeget dr. Áldozó Tamás polgármester polgármesteri keretéből biztosítja, ugyanakkor a református gyülekezet is jelentős összeggel járul hozzá a károk elhárításához. Mint ismeretes, október 5-én egy orkánerejű szél letépte a templom tetőborítását, ami következtében a templom beázott. A helyreállítás előrelátható költsége 5 millió forint.

Segítségnyújtás a viski templom tetőjavításához (Híradó 2020.11.30.)

Segítségnyújtás a viski templom tetőjavításához (Híradó 2020.11.30.)500 ezer forinttal támogatja Pápa városa az októberben viharkárt szenvedett viski református templom tetőszerkezetének helyreállítását. Az összeget dr. Áldozó Tamás polgármester polgármesteri keretéből biztosítja, ugyanakkor a református gyülekezet is jelentős összeggel járul hozzá a károk elhárításához. Mint ismeretes, október 5-én egy orkánerejű szél letépte a templom tetőborítását, ami következtében a templom beázott. A helyreállítás előrelátható költsége 5 millió forint.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, November 30, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!