Eltévedt a férfi az erdőben, megtalálták

222

A pápai körzeti megbízott és katona járőrtársa segített a bajba jutottnak Vaszar mellett.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottját és katona járőrtársát 2020. november 28-án sötétedés után kereste meg Vaszaron egy kemenesmagasi nő azzal, hogy nem találja párját, akit korábban látogatóba hozott a településre.

A bejelentő és a rendőr telefonon fel tudta venni a kapcsolatot a 49 éves férfival. A bajba jutott elmondta, hogy egy gazdasági telepet elhagyva az erdőn keresztül gyalog indult haza, de nem tudja, hogy pontosan merre van, emellett elfáradt és fázik.

Az egyenruhások a keresésére indultak, majd a teleptől mintegy 5 kilométerre Vanyola felől hallották a férfi hangját a távolból. Nem sokkal később egy szántóföldön találták meg a sűrű ködben eltévedt személyt. A férfi nem sérült meg, így a körzeti megbízott és katona járőrtársa a párjához vitték.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!