Pápai angyalbatyuk a rászorulóknak (Híradó 2020.12.02.)

128

A rászoruló gyermekeknek felajánlott ajándékcsomagokat gyűjti össze a megyében ezen héten a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász. Pápán a Munkácsy és a katolikus iskola diákjainak adományait kedden vette át Szijártó László igazgató. Az egyházmegyéből kiinduló, mostanra már országossá váló Angyalbatyu elnevezésű Karitász-akcióban ezúttal is sok ajándék gyűlt össze, a dobozokban rejlő meglepetéseket jövő héttől osztják majd szét.

Pápai angyalbatyuk a rászorulóknak (Híradó 2020.12.02.)

Pápai angyalbatyuk a rászorulóknak (Híradó 2020.12.02.)A rászoruló gyermekeknek felajánlott ajándékcsomagokat gyűjti össze a megyében ezen héten a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász. Pápán a Munkácsy és a katolikus iskola diákjainak adományait kedden vette át Szijártó László igazgató. Az egyházmegyéből kiinduló, mostanra már országossá váló Angyalbatyu elnevezésű Karitász-akcióban ezúttal is sok ajándék gyűlt össze, a dobozokban rejlő meglepetéseket jövő héttől osztják majd szét.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, December 1, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!