Kottacsomag ajándékba (Híradó 2020.12.02.)

314

Nagy értékű kottacsomagot kapott az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola az idén 70 éves Zeneműkiadótól. Az 1950-ben megalakult állami vállalat most is a kották és zenepedagógiai kiadványok megjelentetésével foglalkozik és most a jubileum alkalmából több iskolának is küldött ajándékot. Az Allegro AMI-ban leltárba vették a kottákat, amiket a tanárok és a diákok is használni fognak.

Kottacsomag ajándékba (Híradó 2020.12.02.)

Kottacsomag ajándékba (Híradó 2020.12.02.)Nagy értékű kottacsomagot kapott az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola az idén 70 éves Zeneműkiadótól. Az 1950-ben megalakult állami vállalat most is a kották és zenepedagógiai kiadványok megjelentetésével foglalkozik és most a jubileum alkalmából több iskolának is küldött ajándékot. Az Allegro AMI-ban leltárba vették a kottákat, amiket a tanárok és a diákok is használni fognak.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 2, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!