Egyéves a téglagyári úti körforgalom (Híradó 2020.12.02.)

743

Egy évvel ezelőtt, 2019. november utolsó napjaiban készült el a Téglagyári-Győri-Szent István-Várkert út találkozásánál a körforgalom és vele együtt a Vaszari út irányába haladó gyalog- és kerékpárút. Az elmúlt egy évben az új közlekedési infrastruktúra-elemek természetes részévé váltak az úthálózatnak, szinte nem is emlékszünk a korábbi állapotokra. Megkérdeztünk néhány erre közlekedőt, mi a véleményük a körforgalomról és a megújult kerékpárútról.

Egyéves a téglagyári úti körforgalom (Híradó 2020.12.02.)

Egyéves a téglagyári úti körforgalom (Híradó 2020.12.02.)Egy évvel ezelőtt, 2019. november utolsó napjaiban készült el a Téglagyári-Győri-Szent István-Várkert út találkozásánál a körforgalom és vele együtt a Vaszari út irányába haladó gyalog- és kerékpárút. Az elmúlt egy évben az új közlekedési infrastruktúraelemek természetes részévé váltak az úthálózatnak, szinte nem is emlékszünk a korábbi állapotokra. Megkérdeztünk néhány erre közlekedőt, mi a véleményük a körforgalomról és a megújult kerékpárútról.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 2, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!