Építési munkák a Várkertben (Híradó 2020.12.02.)

913

Látványosan haladnak a munkák a Várkertnek azon részén, melyen megkezdődött a mély- és magasépítés. A Várdomb alatt a csapadékvíz-elvezető készül, a Szent István úti lépcső szomszédságában pedig a kávézó épületének felmenő szerkezeteit építik a kivitelezők. A most zajló munkafolyamatok után további területeket is munka alá vesznek az építők, hiszen megkezdődik az új sétányok, kerékpárutak kialakítása is.

Építési munkák a Várkertben (Híradó 2020.12.02.)

Építési munkák a Várkertben (Híradó 2020.12.02.)Látványosan haladnak a munkák a Várkertnek azon részén, melyen megkezdődött a mély- és magasépítés. A Várdomb alatt a csapadékvíz-elvezető készül, a Szent István úti lépcső szomszédságában pedig a kávézó épületének felmenő szerkezeteit építik a kivitelezők. A most zajló munkafolyamatok után további területeket is munka alá vesznek az építők, hiszen megkezdődik az új sétányok, kerékpárutak kialakítása is.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 2, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!