December 4. – fontos dátum a diákoknak (Híradó 2020.12.02.)

369

2020. december 4-ig jelentkezhetnek a középiskolai központi írásbeli felvételi vizsgára a nyolcadikos diákok. A kérelmet abba a központi írásbelit szervező középiskolába kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgáit meg kívánja írni. Ez a jelentkezési lap csak az írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze a felvételi eljárásban használatos jelentkezési lappal, amelyet a középfokú iskolákba való jelentkezésre kell majd használni. Annak beadási határideje február 19. lesz.

December 4 – fontos dátum a diákoknak (Híradó 2020.12.02.)

December 4 – fontos dátum a diákoknak (Híradó 2020.12.02.)2020. december 4-ig jelentkezhetnek a középiskolai központi írásbeli felvételi vizsgára a nyolcadikos diákok. A kérelmet abba a központi írásbelit szervező középiskolába kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgáit meg kívánja írni. Ez a jelentkezési lap csak az írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze a felvételi eljárásban használatos jelentkezési lappal, amelyet a középfokú iskolákba való jelentkezésre kell majd használni. Annak beadási határideje február 19. lesz.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 2, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!