Közbeszerzési eljárás a Zöld város II. projektben (Híradó 2020.12.02.)

332

Míg a Zöld Város I. projekt a Várkert Bakonyér és Szent István út közötti részének megújítását teszi lehetővé, addig a Zöld város II. projekt egyik beavatkozási pontja a Bakonyér és a Petőfi-gimnázium, illetve a Várkert út között húzódó zöldterület. Itt még csak a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás zajlik, de várhatóan a jövő év elején már megkezdődhetnek a munkák.

Közbeszerzési eljárás a Zöld város 2. projektben (Híradó 2020.12.02.)

Közbeszerzési eljárás a Zöld város 2. projektben (Híradó 2020.12.02.)Míg a Zöld Város 1. projekt a Várkert Bakonyér és Szent István út közötti részének megújítását teszi lehetővé, addig a zöld város 2. projekt egyik beavatkozási pontja a Bakonyér és a Petőfi-gimnázium, illetve a Várkert út között húzódó zöldterület. Itt még csak a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás zajlik, de várhatóan a jövő év elején már megkezdődhetnek a munkák.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 2, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!