Első gólját szerezte az NB I-ben

506

Kovács Máté, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club labdarúgója a futsal NB I-ben szereplő Haladás VSE játékosaként megszerezte első gólját az élvonalban.

A futsal NB I 12. fordulójában Debrecenben lépett pályára a vasi együttes. A kerettel tartott a cívis városba Kovács Máté is, aki ötödik alkalommal lépett pályára az élvonalban. Az ETO Futsal Club egykori játékosa a 6-2-re megnyert meccs 25. percében egy középkezdés után indított hibátlan akció végén talált be és alakította 5-1-re az eredményt. A találatot a Magyar Labdarúgó Szövetség a forduló legszebb találatának választotta.

Máté idén 12 gólnál jár az NB II-ben, nem mellesleg pedig a Magyar Kupában is eredményes tudott lenni.

A Haladás VSE az első- és másodosztályú futsal pontvadászatban is az első helyen áll.

A forduló gólja, Futsal NB I

A Haladásban szereplő 18 éves Kovács Máté első bajnoki gólját szerezte a futsal NB I-ben, méghozzá egy középkezdés után indított hibátlan akció végén. Ezt választottuk az előző forduló legszebb találatának.

Posted by MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség on Wednesday, December 2, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!