Második győzelmüket aratták

347
Fotó: Haraszti Gábor

A sereghajtó Kisbér magabiztos legyőzésével megszerezte idei második sikerét az ifjúsági kézilabda-bajnokságban a Bakonyerdő Pápa csapata.

Az ifi pontvadászat nyolcadik játéknapján igyekezték érvényesíteni a papírformát a Bakonyerdő fiataljai, akiknek egyetlen céljuk volt, hozni a kötelezőt, ezáltal megszerezni idei második győzelmüket. Az első percektől esélyesként kézilabdáztak Kapcsándi Zsolt tanítványai, akik a félidőben már öt góllal vezettek. A szünet után sem változott a játék képe, a végül 15 gólig jutó Meiszterics Regő vezérletével a pápaiak az Alsóörs legyőzése után a Kisbért is két vállra fektették.

Bakonyerdő Pápa – Kisbér 38-29 (17-12)

Kapcsándi Zsolt: Tudtuk, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ami egy kis terhet tett a játékosok vállára. Azok a kézilabdázóink, akik a felnőtt csapatban is játszanak, húzóemberek voltak és ez meg is hozta a várt sikert.

Pápai gólszerzők: Meiszterics Regő 15, Tima Ádám 8, Nagy Olivér 7, Rozgonyi Dominik 4, Baross Bence 2, Dernóczi Balázs 2.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!