Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Meglepetés a városi könyvtár Mikulásától

Pintér-Papp Eszter | 2020.12.04.

Az idei évben a járványügyi korlátozások miatt a Mikulás is nehezebben végzi munkáját, több olyan helyszín  van, ahová most nem mehetett el. Ezek közé tartozik a Jókai Mór Városi Könyvtár is, ahol most nem fogadhatják az olvasókat. A bibliotéka munkatársai azonban megtalálták a módját annak, hogy december 6-ához közeledve egy kis vidámságot csempésszenek olvasóik szívébe.

Polovitzerné Antal Mónika megbízott intézményvezető elmondta, hosszú évek óta hagyomány, hogy december 6-án műsorral és apró meglepetéssel várják a gyermekeket. Most azonban, amikor a könyvtár nem látogatható, a Mikulás sem mehetett el az intézménybe, ezért arra gondoltak, hogy ezúttal könyvtáros segítői visznek ajándékokat kicsiknek és nagyoknak.

Az ajándékok – természetesen könyvek – ma reggel már szépen becsomagolva sorakoztak a könyvtárban. A gyermekek ifjúsági irodalmat, a felnőttek Pápához kötődő helyismereti könyveket kaptak az intézmény Mikulásától, akinek segítői a belvárosban sétálók között osztották szét azokat. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: