Javítják a támfalat

744
Fotó: Pintér Ádám

Január végén egy közel 10 méteres szakaszon ledőlt a Szent István úti támfal. Mint kiderült, a régi strand épületével szembeni falszakaszban egy autó okozott sérülést. A ledőlt szakaszt a balesetveszély elkerülése érdekében ideiglenes korláttal lezárták. A helyreállítást a mai napon kezdték meg a szakemberek.

Bakó István, a Városgondnokság intézményvezetője a Médiacentrum kérdésére elmondta, a munkálatokat megelőzően statikus szakvéleményt kértek és az abban foglaltaknak megfelelően – a néhány éve javított falszakaszhoz hasonló módon  –  történik a támfal javítása.

Bakó István elmondta, a munkálatok elvégzésének végső határideje január 31. Ez hosszú időnek tűnhet egy ekkora volumenű munka elvégzéséhez, de figyelembe kellett venni, hogy közelednek az ünnepek és a téli időjárás is kiszámíthatatlan.

A munkálatok összköltsége 3.100.000 forint + ÁFA. Információink szerint a biztosítási ügyintézés már folyamatban van.    

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!