Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Véget ért a remek sorozat

Haraszti Gábor | 2020.12.10.

Ötpontos vereséggel tért haza az éllovas Óbudai Kaszások csarnokából a Conoil Motax KC Pápa, mely hat győztesen megvívott bajnoki találkozót követően maradt ismét alul.

Óbudai Kaszások – Conoil Motax KC Pápa 69-64 (18-15, 14-11, 25-14, 12-24)

Dekoncentráltan kezdte a meccset a vendég csapat, hiába a korai időkérés, öt percen keresztül nem tudott kosarat szerezni, ekkor már 9-0 állt az eredményjelzőn. Németh szerezte a pápaiak első pontjait, mely után nagyjából sikerült rendezni a sorokat, a negyed végén három pont volt a különbség (18-15), melyet a 16. percre sikerült eltüntetni. Murai büntetőjével ismét egyenlő volt az állás (21-21). Ezután mindkét oldalon felváltva estek a kosarak, a nagyszünetre hatra növelte hárompontos előnyét az Óbuda (32-26). A harmadik felvonásban villámrajtot vettek a vendéglátók, 13-0-val kezdtek, aminek köszönhetően tetemes hátrányba került a Pápa (45-29), a negyed végén Kovács hármasával 17 pont volt a differencia (57-40). A negyedik etap közepén még egy utolsó rohamot indított a két pontért a pápai alakulat, mely egészen öt pontig fel tudott zárkózni, sajnos a fordításra már nem maradt idő, 69-64-es sikerével a Kaszások továbbra is vezeti a zöld csoportot.

Kálmán László: Gratulálok a Kaszásoknak, ma jobbak voltak, mint mi. Az első és második félidőben is be voltunk oltva kosárszerzés ellen, az üres ziccereinket sem tudtunk értékesíteni, így teljesen ránk tudták erőltetni az akaratukat. Remélem legközelebb jobban sikerül.

Conoil Motax KC Pápa: Murai 7, Koma 8, Kiss 13/3, Hódi 9/9, Erdei 3/3, cserék: Sonyák 18/3, Horváth 4, Németh 2, Kasza.

A pápai csapat december 12-én az Újpest otthonában pattogtat. 




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: