Király Sára országos pályázaton nyert (Híradó 2020.12.11.)

951

Gyermekrajz és elbeszélésíró pályázatot hirdetett meg nyár végén az Állatorvosi Egyetem. Fekete István Tüskevár vagy Téli berek című művéhez várták a pályamunkákat. A rajzpályázat az általános iskolásoknak szólt, az elbeszéléseket a 10-18 éves korosztálytól várták. A zsűrinek Király Sára, a Türr Gimnázium nyolcadikosának írása tetszett a legjobban.

Király Sára országos pályázaton nyert (Híradó 2020.12.11.)

Király Sára országos pályázaton nyert (Híradó 2020.12.11.)Gyermekrajz és elbeszélésíró pályázatot hirdetett meg nyár végén az Állatorvosi Egyetem. Fekete István Tüskevár vagy Téli berek című művéhez várták a pályamunkákat. A rajzpályázat az általános iskolásoknak szólt, az elbeszéléseket a 10-18 éves korosztálytól várták. A zsűrinek Király Sára, a Türr Gimnázium nyolcadikosának írása tetszett a legjobban.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, December 11, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!