Az atya, aki fest (Híradó 2020.12.11.)

682

Meleg Sándor Máté atya 2019 augusztusától szolgál a Fő téri Plébánián. A katolikus közösségek jól ismerik őt, de azt talán nem mindenki tudja, hogy a festészet a hobbija. Közvetlen, derűs személyisége tükröződik az olajfestményeken, melyek színes világot tárnak elénk. November végén nyílt volna kiállítása a Jókai Mór Városi Könyvtárban, ám ezt a vírushelyzet lehetetlenné tette. A városi televízió nézőinek az atya most megmutatja azt a gazdag anyagot, mely a tervezett tárlat alapját adta.

Az atya, aki fest (Híradó 2020.12.11.)

Az atya, aki fest (Híradó 2020.12.11.)Meleg Sándor Máté atya 2019 augusztusától szolgál a Fő téri Plébánián. A katolikus közösségek jól ismerik őt, de azt talán nem mindenki tudja, hogy a festészet a hobbija. Közvetlen, derűs személyisége tükröződik az olajfestményeken, melyek színes világot tárnak elénk. November végén nyílt volna kiállítása a Jókai Mór Városi Könyvtárban, ám ezt a vírushelyzet lehetetlenné tette. A városi televízió nézőinek az atya most megmutatja azt a gazdag anyagot, mely a tervezett tárlat alapját adta.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, December 11, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!