Biztonságban karácsonykor (Híradó 2020.12.16.)

318

Bár az utóbbi években egyre többen interneten vásárolnak a vírushelyzet pedig tovább erősítette ezt a tendenciát, karácsony előtt jelentősen megnövekszik a boltok forgalma. Ezzel együtt nőhet az üzletekben, üzletközpontokban a bűncselekmények száma, a nagy járműforgalom miatt pedig a balesetek száma. A Pápai Rendőrkapitányság idén is felhívja a figyelmet a veszélyekre és prevenciós céllal fokozott jelenlétet biztosít a forgalmas helyeken. Munkájukat a polgárőrség segíti.

Biztonságban karácsonykor (Híradó 2020.12.16.)

Biztonságban karácsonykor (Híradó 2020.12.16.)Bár az utóbbi években egyre többen interneten vásárolnak a vírushelyzet pedig tovább erősítette ezt a tendenciát, karácsony előtt jelentősen megnövekszik a boltok forgalma. Ezzel együtt nőhet az üzletekben, üzletközpontokban a bűncselekmények száma, a nagy járműforgalom miatt pedig a balesetek száma. A Pápai Rendőrkapitányság idén is felhívja a figyelmet a veszélyekre és prevenciós céllal fokozott jelenlétet biztosít a forgalmas helyeken. Munkájukat a polgárőrség segíti.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 16, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!