Január 23-án lesz a központi írásbeli felvételi vizsga

463

A központi írásbeli vizsgákat az egész országban ugyanabban az időpontban, 2021. január 23-án tartják.

A pótló írásbeli időpontja 2021. január 28. 14 óra, de ezen a vizsgán csak azok a diákok vehetnek részt, akik az előző írásbelire alapos ok miatt nem tudtak elmenni. Vizsgaismétlésre nincs mód, minden tanuló csak egyszer tehet azonos típusú központi írásbeli vizsgát – hívja fel a figyelmet az Oktatási Hivatal. A központi írásbeli vizsga eredményéről 2021. február 8-ig a vizsgát szervező iskola tájékoztatja a felvételizőket. Ahol lesz szóbeli vizsga, ott 2020. február 23. és március 12. között tartják.

A diákok 2020. december 4-ig jelentkezhettek az írásbeli felvételi vizsgára az oktatas.hu oldalról letölthető „tanulói jelentkezési lap” benyújtásával – fontos, hogy ennek az űrlapnak a kitöltésével még csak azt jelzik a tanulók, hogy részt szeretnének venni az írásbeli vizsgán, a konkrét középiskolai jelentkezés egy másik űrlap kitöltésével történik majd.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!