Ittasan okozta a balesetet a férfi, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták

771

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves kisbajcsi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. június 20-án, reggel egy 28 éves kisbajcsi férfi személygépkocsival közlekedett Devecser felől Pápa irányába, amikor egy enyhén jobbra ívelő kanyarban áttért a másik forgalmi sávba, és ott összeütközött a szemből érkező gépkocsival. A baleset következtében négy személy megsérült. A férfinél felmerült az ittasság gyanúja, melyet később a szakértői vélemény alátámasztott.

A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!