Máltais élelmiszer adomány (Híradó 2020.12.18.)

157

Ma délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pápai csoportja élelmiszercsomagokat adott át a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének és a Család- és Gyermekjóléti Központnak. A közel kétszáz csomag többek közt lisztet, cukrot, konzervet és egy kis édességet is tartalmazott. A Szeretetszolgálat partnerei a rászorulóknak még az ünnepek előtt igyekeznek eljuttatni a tartós élelmiszereket.

Máltais élelmiszer adomány (Híradó 2020.12.18.)

Máltais élelmiszer adomány (Híradó 2020.12.18.)Ma délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pápai csoportja élelmiszercsomagokat adott át a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének és a Család- és Gyermekjóléti Központnak. A közel kétszáz csomag többek közt lisztet, cukrot, konzervet és egy kis édességet is tartalmazott. A Szeretetszolgálat partnerei a rászorulóknak még az ünnepek előtt igyekeznek eljuttatni a tartós élelmiszereket.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, December 18, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!